Trasllat a la nova escola

escola_nova1

Si no surt cap imprevist, avui està previst signar l’Acta de Recepció de la nova escola. Si és així, les classes a l’escola nova s’iniciarien el dilluns 23 de novembre. Aquest mateix dia, de 16:30 h a 18:00 h, es faran portes obertes per a que les famílies coneguin el nou edifici.

Des de fa dies ja s’està treballant en les mudances, però encara aqueda molta feina per fer. Davant d’una situació excepcional com aquesta, el Departament d’Ensenyament ha autoritzat a l’escola a modificar l’horari escolar del proper divendres 20 de novembre, de tal manera que l’horari serà de 9 h a 13 h, amb el servei de menjador fins a les 15 h i el servei de transport escolar de 9 h a 15 h. 

L’escola sol·licita la col·laboració dels pares i mares a l’hora de donar un cop de mà en els treballs de trasllat. Per això ha planificat unes jornades de treball:

• dimarts 17, dimecres 18 de novembre: de les 17 h a les 20 h

• dijous 19 de novembre: de les 9 h a les 20 h (trasllat mobiliari de CM)

• divendres 20 de novembre: de les 15 h a les 20 h

• dissabte 21 de novembre: es treballarà o no, en funció de les actuacions anteriors

Si us voleu apuntar com a voluntaris, el  dilluns 16 de novembre a la tarda trobareu penjades als suros d’Infantil i Primària unes graelles amb aquestes franges horàries. Podreu apuntar-vos dins la franja que us vagi millor.

Si algú de vosaltres disposa d’un tornavís elèctric, el pot portar i així podrem despenjar les pissarres, els suros… de les aules.

Les persones referents per coordinar totes aquestes actuacions són el bidell i la directora de l’escola.

Us fem ressò també d’algunes indicacions que ens ha transmés l’escola referent a l’inici de les classes al nou edifici:

-L’escola té dues entrades:
• La d’Educació Infantil pel carrer de La Pau. Els infants entraran i sortiran per la rampa que dóna a les seves aules.
• La de Primària pel carrer 11 de Setembre, portal gros al costat de les escales. Aniran a fer fila a la pista del pati. Sortiran per allà mateix.

-En cas d’arribar fora de les hores d’entrada i/o marxar abans de les hores de sortida, caldrà fer ús del porter automàtic situat a la porta principal del carrer 11 de Setembre.

-Els infants que vénen amb bicicleta, l’estacionaran a l’entrada, abans d’accedir al pati.

-El Servei Bon Dia funcionarà amb normalitat el dilluns 23 de novembre. Lloc: el menjador escolar. Caldrà que els infants entrin per la porta del carrer de La Pau.

-El menjador escolar també funcionarà des del dilluns 23 de novembre. Es continuarà amb el servei de catéring fins a disposar de tots els permisos.

-La parada de l’autobús escolar estarà situada al carrer de La Pau, al costat de la porta d’Infantil. En aquest carrer no s’hi podrà estacionar.

-Les Activitats Extraescolars promogudes per l’AMPA i el Suport Socioeducatiu es continuaran realitzant. Tot l’alumnat sortirà per la porta de Primària.

-Possiblement, s’haurà de canviar de nº de telèfon i l’adreça del carrer serà : C/11 de Setembre nº 19 . S’informarà tan aviat com sigui possible.

-El dia 20 de novembre, al matí, els nens i nenes amb les seves tutores faran una visita al nou edifici. Així sabran on han d’anar des del primer dia.

El mateix divendres 20 de novembre tots els infants i les famílies podrem retre un petit homenatge als mòduls que deixem i que ens han acollit  durant 10 cursos i han fet possible la nostra existència (s’informarà en breu).