Avui estrenem la nova Benaula!

escola La Benaula

Avui, després de 10 anys en barracons, per fi estrenem el nou edifici de La Benaula! Però, què esperem de l’escola nova?

Espero que els nens i nenes, les famílies i els professionals del centre la sentim com a quelcom nostre, permanent, com una “llar”, la llar del coneixement, l’aprenentatge i la diversió. Espero que tingui tots els serveis necessaris, inclosos els relatius a les tecnologies de la informació i la comunicació, per a l’òptima educació dels alumnes.
I espero que els pares i mares puguem gaudir-la i formar-ne part en la mesura que col·laborem, participem i organitzem activitats per a la formació integral dels nostres fills i filles.
(Ester)

Espero que els nostres fills gaudeixin del tan esperat edifici, amb tot el que comporta tant d’infraestructura com d’entorn de treball en “l’escola” en sí. Desitjo que amb la nova escola, tota la comunitat educativa de “La Benaula” disposi, finalment, de l’espai físic que es mereix, i que al mateix temps serveixi per fer més fàcil, i millor, el dia a dia a l’escola, …principalment en el sentit d’optimitzar espais i activitats, aprofitar tot el que aporta el nou edifici a tots nivells, i eliminar la problemàtica que comportava un espai petit, limitat i provisional com podien ser els barracons.
(Mònica)

Per mi la nova escola és una oportunitat de millora, tant de la docència per part de les mestres com de l’aprenentatge per part dels alumnes. El fet de disposar d’un entorn i mitjans com cal, facilitarà la feina a mestres i alumnes i això es traduirà en una millora de la pràctica educativa. També penso que és una oportunitat per a què les famílies ens fem una mica més nostra l’escola.
(Josep Ma.)

Espero que la nova escola permeti desenvolupar tot el potencial de mestres i alumnes, que ben aviat tots els racons del nou edifici estiguin guarnits amb els treballs i tots ens hi trobem a gust!
(Rut)

M’agradaria que la nova escola es converteixi en un centre on mestres i alumnes trobin l’espai i les eines necessàries per fer realitat les seves iniciatives i els seus projectes. Un espai viu, dinàmic i acollidor, on es pugui fer front a les necessitats de tothom qui en faci ús. Una ESCOLA en majúscules.
(Lídia)

Un nou equipament públic obert a tot el poble, on els mestres, els nostres fills i nosaltres com a pares puguem posar el nostre granet de sorra en l’educació i el teixit associatiu de Caldes.
(Sílvia)

Des de l’AMPA desitgem una molt bona entrada a la nova escola!