Servei Local d’Orientació Familiar curs 2016/17

Servei Local Orientació Familiar

El Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) és un servei gratuït de suport a les famílies i a les polítiques municipals d’atenció a les persones, impulsat pel Servei d’Acció Social del Dipsalut, com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares. Va adreçat als ajuntaments de les comarques gironines de menys de 15.000 habitants, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

Les funcions principals d’aquest servei es basen a crear un espai on mares i pares puguem compartir experiències i aportar estratègies educatives, orientacions i recursos, per tal d’influir positivament en el desenvolupament dels vostres fills i filles.

Una de les activitats que es duen a terme a través d’aquest Servei és l’Escola de Mares i Pares, un lloc de trobada on es poden compartir experiències, parlar, escoltar, aprendre tècniques i adquirir coneixements. Les sessions són quinzenals i d’una hora i mitja de durada. Parteixen d’exemples pràctics i són participatives i dinàmiques.

Les famílies que estiguin interessades en participar en l’Escola de Mares i Pares es poden inscriure fins al 25 setembre a enviant un correu electrònic a  acciosocial@dipsalut.cat detallant la següent informació:

En el cas de les mares, pares o tutors:

Nom i Cognom:
Edat:
Adreça:
CP:
Municipi:
Telèfon:
E-mail:

Pel que fa a les filles o fills:

Nom i Cognom:
Edat:
Escola:
Municipi:

 

Els municipis que tinguin més famílies inscrites, seran aquells que tinguin servei SLOF en la seva localitat pel curs 2016/2017.

A partir del 25 de setembre, es comunicarà en quines localitats es durà a terme l’SLOF. D’aquesta manera, podreu saber si finalment es farà o no a Caldes de Malavella. En el cas que no es faci a Caldes de Malavella, podreu accedir igualment al servei. Només caldrà que us desplaceu a un dels municipis propers que compti amb el programa.

Per més informació o aclarir dubtes, podeu posar-vos en contacte amb acciosocial@dipsalut.cat o consultar la web http://www.slofdiputaciogirona.cat/