Extraescolars 2016/17: Inici i novetats

Les extraescolars començaran la propera setmana, a partir del dilluns 3 d’octubre, amb aquestes NOVETATS:

Robòtica: en comptes de fer-se els dimarts es farà els dimecres, de les 13:30 h a les 15 h.

Escacs: es canvia l’horari, es faran els dilluns, però de 12:30 h a 13:30 h. El preu també canvia, passant de 10 a 15 euros/mes.

Pels més grans i molt interessats en els escacs, el club d’escacs farà classes fora de l’escola. Quan tinguem més informació us la farem arribar.

Assegurança: tal i com us vam avançar a les reunions inicials de l’escola, es cobrarà entre 3 i 5 euros en el primer rebut de les diferents activitats en concepte d’assegurança. L’import dependrà del tipus d’activitat. Si un nen o nena fa més d’una activitat, només es cobrarà per una.

Activitats anul·lades: Karate i curses d’orientació. Aquests dues activitats queden anul·lades per no arribar al mínim d’inscripcions.

El que sí que es farà és l’acompanyament al cros comarcal escolar.

Totes les demés activitats es realitzaran sense cap tipus de novetat i segons es va informar en el seu moment.

I ja per últim, animar-vos si encara us ho esteu pensant a apuntar als vostres nens i nenes a les extraescolars, a veure si podem donar una empenta a algunes activitats on faltaria s’apuntés algú més per poder tirar-les endavant durant tot el curs escolar. Així doncs, aniria molt bé que si algú està dubtant a apuntar el seu fill o filla a extraescolars com l’ANGLÈS PRIMÀRIA (3r. – 4t. – 5è.) o BALLS MODERNS (1r a 6è), ho fes com abans millor a fi d’assegurar la continuïtat de l’activitat; tot i que està previst el seu inici.