Renovació de la Junta, nous serveis i noves inversions (Aquae)

L’AMPA de la Benaula ha començat un nou camí amb la renovació parcial de la junta. La nova Junta està formada per: en Morten Overgaard com a President, la Yolanda Vélez com a Vice-presidenta, en Lluís Marzabal que continua com a tresorer i la Maria del Prado Moreno com a secretària.

Tots quatre hem començat la nostra tasca amb molta empenta , ganes de fer coses i molt bones idees. Algunes ja les hem començat a dur a terme, com per exemple: la venda de calendaris de l’any 2017 amb fotografies dels nens de l’escola, l’oferta d’un servei de cangur per tal de facilitar als pares l’assistència a les reunions pedagògiques de l’escola i que han tingut molt bona acollida. Una altra funció de l’AMPA, podria ser invertir en les mancances de l’escola, i aquest curs hem realitzat una inversió en jocs de pati i jocs gegants, com són: el twister, l’oca i els 4 en ratlla gegants, uns cons gegants i uns bilibó, etc.. per que tots els alumnes de l’escola en facin us. Una altra inversió ha estat en material específic pel gimnàs.

Una altra novetat es el “Migdia actiu” i consta de diferents activitats que canvien mensualment, per adaptar-se a les diferents èpoques de l’any, com poden ser: un torneig de futbol, bagul temàtic Duplo, jocs d’atrapar, etc…, aquesta activitat està subvencionada pel Consell Comarcal de la Selva. També hem recuperat la venda de crispetes durant les sessions de cinema, com a manera de recollir diners pel viatge de final de curs de 6è.

Per últim volem agrair a l’anterior Junta, en Josep Maria Lluch, la Mònica Ciurana i la Rut Palomeque, la tasca realitzada durant aquests últims 2 anys i esperem que amb l’ajuda de tots els vocals i les diferents comissions, la nostra tasca com a Nova Junta sigui en benefici de tots els alumnes de la nostra escola i particularment dels socis de l’AMPA.