Presentació nova Junta de l’AMPA

Volem informar-vos que en l’Assemblea general ordinària de l’AMPA La Benaula, celebrada el passat 8 d’octubre, es va escollir una nova junta directiva formada pels següents pares de l’escola:

  • Josep Ma Lluch Roca (president), pare de l’Eduard (3r), Bernat (1r) i Martí (P4)
  • Mònica Ciurana Ribas (vicepresidenta), mare de l’Arnau (2n)
  • Lluís Marzabal Sors (tresorer), pare de l’Iu (4t), Núria (2n) i Jofre (P5)
  • Rut Palomeque Abaurrea (secretària), mare de l’Iu (4t), Núria (2n) i Jofre (P5)

Quedem a la vostra disposició per tal que ens exposeu qualsevol proposta, inquietud o suggerència respecte al funcionament de l’escola en general i de l’AMPA en particular. Ens ho podeu explicar mitjançant el correu ampalabenaula@gmail.com o en persona.

Juntament amb els citats càrrecs, l’AMPA està composta per una sèrie de vocals, i l’organització del dia a dia és mitjançant comissions de treball. Tot i que el grup de vocals és nombrós (al voltant de 16 pares) pensem que a la nostra AMPA li convenen noves incorporacions de pares que aportin altres idees, aire fresc i forces renovades.

És per això, que us convidem a implicar-vos una mica en el funcionament de l’AMPA participant en les reunions que celebrem cada primer dimecres de mes a les 21:00 h. a l’Escola. Sereu benvinguts !!

A l’escola hi ha 257 alumnes provinents de 188 famílies, dels quals són socis de l’AMPA 154 alumnes (de 113 famílies). Això significa que el 60% dels alumnes són socis. A nosaltres ens agradaria que fóssim el 100% ja que l’AMPA vetlla pel bon funcionament de l’escola en general i promou activitats que se’n beneficien tots els alumnes del centre: reunions de coordinació amb la directora, servei Bon Dia, projecte de llibres socialitzats o de lloguer, castanyada, visita dels patges reials, parada de Sant Jordi, festa final de curs, reunions amb l’Ajuntament, comissió de supervisió del menjador… a banda d’uns serveis o activitats pels quals sí cal ser soci: venda de llibres, venda de vestuari, activitats extraescolars. Per aquests motius us animem als que encara no sou socis a fer-vos-hi, així reforcem l’AMPA i augmentem la representativitat.

Tot esperant nous socis i noves incorporacions a l’AMPA ens acomiadem ben cordialment,

                                                                                                                    Josep Ma, Mònica, Lluis i Rut.