Fi de curs

Ahir vam poder celebrar la primera Festa de Fi de Curs a la nova escola. Els gegants i grallers de Caldes de Malavella van donar el tret de sortida. La Malavella i en Suc d’en Bruc no van voler perdre’s la festa i fer córrer als més petitons per la pista esportiva. Sort que també hi era en Maurici!

Tot seguit,  els nens i nenes de l’escola van poder berenar pa amb xocolata, meló i xíndria i participar en els diferents jocs i activitats esportives que Tot Oci va organitzar. Al mateix temps, hi va haver un taller de robòtica on es podia donar un cop d’ull a tot lo que es fa en aquesta extraescolar. En finalitzar els jocs i activitats es van sortejar equipaments de l’escola entre els nens participants (gorres, xandalls, …).

Mentrestant els nostres xefs i “pintxes” van suar de valent per tenir-nos a punt el sopar. Boníssim tot!! de tres estrelles Michelin!!

I per finalitzar, els grups de combo de l’Escola de Música ens van posar música a la festa. Genials tots també!!

Moltes gràcies a l’Ajuntament i entitats  que han col·laborat en l’organització de la festa i, en especial, a tots els pares i mares que no han parat els darrers dies en preparar-ho tot per tal que ahir poguéssim tots gaudir d’aquesta celebració tan especial. I a tots els què vàreu venir i als que no vàreu poder, només dir-vos que us esperem l’any vinent!!

Aprofitem també aquests línies per desitjar-vos a tots BON ESTIU i BONES VACANCES!!