Curs 2020/21

treballantDes de l’AMPA us volem informar que estem treballant en l’organització de les activitats que aquest any volem oferir a les famílies de l’escola.

La incertesa sobre l’inici del curs escolar no ha fet possible que poguéssim programar i organitzar fins a dia d’avui, cap de les activitats que hem vingut oferint en anteriors cursos (servei Bon Dia, extraescolars, etc). Una vegada ja disposem de tota la informació necessària sobre protocols i mesures a aplicar estem fent tot el possible per tal de poder tirar endavant el màxim d’activitats amb el màxim de seguretat per als infants.

Us avancem que és molt probable que les activitats extraescolars que es feien als migdies aquest any no es puguin fer dins d’aquest horari com a conseqüència dels protocols de prevenció de la Covid-19 de l’escola. Tot i així, treballarem per poder continuar oferint el màxim d’extraescolars a la tarda, a partir de les 16.30h.

Afegim que la nostra Junta està en contacte amb la direcció de l’escola per estar en tot moment informats de l’organització d’aquest curs i poder col·laborar en tot el possible.

Durant els propers dies anirem informant a través de l’escola, correu electrònic, web i xarxes socials sobre l’alta de socis i de totes les novetats que anem aprovant en relació a aquest nou curs escolar.

Sabem que no serà un curs fàcil, però entre tots intentarem fer-ho el millor possible.