Calendaris 2020

Sense adornar-nos tenim ja les festes de Nadal a tocar… dies de vacances i de regals, entre moltes d’altres coses!

Segurament estareu pensant o cercant algun regal o detall per algun familiar, amic, veí, company, o per a vosaltres mateixos… i possiblement teniu ja la vista posada en el 2020… I un dels millors regals per a tots pot ser el CALENDARI de l’ESCOLA LA BENAULA.

Amb la compra del calendari, a banda de gaudir d’un calendari amb els millors models fotogràfics que poden existir, també col·laborareu amb l’AMPA a fi d’aconseguir diners per destinar a l’escola i, en definitiva, al dia a dia dels vostres fills i filles.

Preu del calendari:

  • 3 €/unitat per a les famílies sòcies de l’AMPA
  • 5 €/unitat per a les famílies que no són sòcies de l’AMPA.

 

Com els podeu comprar?

  • Online, fins el 16/12/2019.
  • Presencialment al pati de primària el dijous 12/12/19, a les 16,30h.

 

IMPORTANT: Degut a que encara ens falten autoritzacions de famílies per tal que els seus fills/es puguin sortir al calendari, hi haurà 2 entregues:

  • Entrega abans de les vacances de Nadal: per els calendaris d’aquelles classes on totes les famílies ja han entregat l’autorització, l’entrega es farà al pati de primària aquests dies:

– Dijous 19/12/19, a les 16,30 h.

– Divendres 20/12/19, a les 13 h.

  • Entrega després de vacances de Nadal (pendent de confirmar dies): per els calendaris d’aquelles classes on encara no tenim totes les autoritzacions, ja que  caldrà retocar les imatges per pixelar aquells nens i nenes sense autorització.

CALENDARIS QUE S’ENTREGARAN ABANS DE VACANCES DE NADAL: P3, P4, P5, 1r, 2n, 3er, 4rt i 6è B.

CALENDARIS QUE S’ENTREGARAN DESPRÉS DE VACANCES DE NADAL: 5è A, 5è B i 6è A.

Els beneficis de la venda dels calendaris de l’any passat es varen destinar a l’adquisició de material necessari per a l’escola (com va ser la compra de llibres per a la biblioteca escolar), a la contractació de dues professionals perquè realitzessin les proves psicopedagògiques i així descongestionar l’EAP i a la contractació del servei de cangur per a les reunions de l’escola.

Per l’any vinent tenim en projecte el poder adquirir jocs gegants pel pati i més material que l’escola cregui necessari per complementar i ampliar el que ja tenen. Els beneficis de la venda dels calendaris ajudarà a complir aquest desitjos.