Extraescolars curs 2020-21

Extraescolars_foto

Tot i la incertesa sobre la tornada a l’escola, finalment us podem oferir també aquest any unes extraescolars de qualitat on els vostres fills i filles podran triar entre una oferta força variada: Robòtica, Creixent en emocions, Mecanografia, Petits Artistes, Escacs i English.

Podeu consultar el detall de cada activitat i els seus preus al següent enllaç: Informació extraescolars i horaris.

Degut als protocols per la Covid-19 establerts a l’escola, aquest any no serà possible oferir extraescolars al migdia, per això veureu que totes les extraescolars que us oferim tindran lloc a la tarda.

És requisit indispensable ser soci de l’AMPA per tal d’inscriure i fer ús d’aquestes activitats extraescolars. Si encara no sou socis, us haureu de donar d’alta abans de fer la preinscripció del vostre fill o filla a l’activitat.

Teniu temps per preinscriure als vostres fills i filles a les activitats extraescolars fins divendres 25 de setembre, omplint el següent formulari: Alta extraescolars.

Per poder tirar endavant cada extraescolar, es necessita un mínim de participants. A partir del 25 de setembre us informarem de les activitats que han assolit aquest mínim de participants i podreu fer la inscripció del vostre fill o filla.

Qualsevol aclariment o per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a ampalabenaula@gmail.com.