Alta de soci

FES-TE SOCI!

Ja podeu fer-vos socis de l’AMPA per a aquest curs en aquesta mateixa web. Només heu de clicar en el següent enllaç, omplir el formulari i seguir les instruccions:

Alta soci

Qualsevol problema o aclariment que tingueu durant el procés de fer-vos socis a través de la web podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a ampalabenaula@gmail.com.

Des de l’AMPA de l’escola La Benaula us volem donar la benvinguda i animar-vos a conèixer tot el que fem per l’escola i pels nens. Us mantindrem sempre informats a través d’aquesta web i les xarxes socials de Facebook, Twitter i a Instagram.

L’AMPA és una part important de l’escola: coordina el servei d’acollida matinal, tramita subvencions amb diferents administracions, col·labora en diverses festes, organitza les activitats extraescolars, inverteix en material per l’escola (pissarres digitals, material esportiu, material per l’aula de música…), subvenciona una professional que realitza les proves psicopedagògiques a la mainada de l’escola i ajuda a l’EAP en aquest sentit per tal d’alleugerir la llista d’espera que hi ha, adquireix loteria i confecciona calendaris per la seva venda…, i estem oberts a les propostes de les famílies.

Durant tot el curs escolar, tots podeu participar en les reunions mensuals de l’AMPA, Junta i socis, per poder aportar idees, debatre sobre noves iniciatives o projectes… Tot això segons la vostra voluntat, disponibilitat o necessitats.

Des de l’AMPA anem informant sobre les activitats organitzades, xerrades, actes, tot el que sigui del vostre interès i de l’interès dels alumnes.

Són múltiples els avantatges que els vostres fills tenen de tots els serveis que s’han subministrat gràcies a les quotes i activitats de les famílies:

Oferim un servei d’extraescolars de qualitat, com per exemple: TIC TAC Serveis, que ens ofereixen: Anglès amb professors d’acadèmia titulats, Mecanografia i Petits Artistes. Innova’t Educació, que ens ofereix: Robòtica. Joan Colls, que ens ofereix: Escacs. Carol Bardera, que ens ofereix: Creixent amb emocions.

 QUOTES:

Com l’any passat la quota de l’AMPA és de 25€, tot i que les famílies que van ser sòcies l’any passat gaudiran d’un descompte de 10€ per no haver pogut gaudir de totes els avantatges a causa del confinament derivat de la crisi sanitària, o sigui que pagaran 15€ en el cas que només tinguin un fill i 10€ més pel segon fill/a o fills/es,.

Pels nous socis la quota continua seguint de 25€ pel primer fill i 10€ més pel segon fill/a o fills/es.

PROMOCIÓ SOCIS:

Com a novetat, aquest curs, oferirem a tots els socis la possibilitat de beneficiar-se d’un descompte per família, que podrà fer ús durant aquest curs, a triar entre:

a)    5 bonus de servei bon dia eventual
b)   2 calendaris de Nadal gratuïts per fill
c)    1 mes gratuït d’una activitat extraescolar*
d)   1 mes gratuït del Servei d’acollida matinal en cas que sigui fixe*

* El nen/a haurà d’estar inscrit al servei un mínim de 3 mesos i s’aplicarà el descompte al darrer mes.

Així mateix, també us animem a formar part de la Junta, que cada any és oberta a noves incorporacions. Sereu molt ben rebuts, ja que renovar-se sempre és positiu.

Per últim, volem donar la benvinguda a totes les noves famílies, recordant-vos que estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que estigui a les nostres mans.