Fes escola, Fes-te soci

 

 

Feste soci
L’AMPA de l’Escola La Benaula és l’entitat sense ànim de lucre que agrupa a totes les famílies d’alumnes de l’escola, l’objectiu de la qual és treballar en col·laboració amb el centre per tal de mantenir i ajudar en la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills i filles.

L’AMPA està oberta a la participació i col·laboració de totes les famílies que ho desitgin.

Els ingressos provenen de les QUOTES DELS SOCIS, de les subvencions de l’Ajuntament i de diferents activitats realitzades per l’AMPA. L’aplicació dels ingressos reverteixex a l’escola, com a suport econòmic a les necessitats del centre: dotació de recursos didàctics, aportacions per a activitats extraescolars i festes culturals escolars, etc.

Relació de recursos que ha aportat l’AMPA a l’escola en els darrers anys i d’ençà que és al nou edifici:

 • Piano i material complementari per l’aula de música
 • Un projector
 • Material esportiu
 • Mobiliari
 • Dues PDI (Pantalla Digital Interactiva)
 • Jocs i material pel pati d’infantil
 • Material pel gimnàs
 • Material de matemàtiques (regletes, àbacs, atributs lògics, etc…) i Mapes
 • Màquina per fer crispetes (que utilitzen els nens i nenes de 6è per recaptar cèntims pel seu viatge de final de curs)
 • Contractació d’un professional per realitzar Proves psicopedagògiques i així alleugerir la llista d’espera d’alumnes del nostre centre que han de passar aquestes proves
 • Moble per material d’experimentació
 • Participació econòmica anual a les jornades esportives de 5è
 • Jocs de pati i un plafó pel pati de Primària
 • Adquisició Col·lecció “BICHOS” de RBA
 • Material tenis taula

L’AMPA organitza les activitats extraescolars que amplien la formació dels vostres fills: Anglès, Robòtica, Creixent amb emocions, Mecanografia, Petits artistes, Escacs.

L’AMPA s’encarrega d’idear activitats que ajuden a l’organització familiar: Servei Bon dia, Migdia Actiu, Servei de cangur durant les reunions de Famílies a l’Escola.

I finalment l’AMPA organitza i/o col·labora en festes escolars i municipals (Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Festa Major, Fi de curs, etc…).

És per tot això, que us animem a formar part de l’AMPA fent-vos socis.

Com  l’any passat la quota de l’AMPA és de 25€, tot i que les famílies que van ser sòcies l’any passat gaudiran d’un descompte de 10€ per no haver pogut gaudir de tots els avantatges a causa del confinament derivat de la crisi sanitària, o sigui que pagaran 15€ en el cas que només tinguin un fill i 10€ més pel segon fill/a o fills/es.

Pels nous socis la quota continua siguint de 25€ pel primer fill i 10€ més pel segon fill/a o fills/es. També dir que enguany oferirem a tots els socis la possibilitat de beneficiar-se d’un descompte per família, a triar entre:

a)    5 bonus de servei bon dia eventual.
b)   2 calendaris de Nadal gratuïts per fill.
c)    1 mes gratuït d’una activitat extraescolar.
d)   1 mes gratuït del Servei d’acollida matinal en cas que sigui fixe.

En el moment que hàgiu decidit per una de les opcions donades, cal que ens envieu un e-mail a la nostra adreça ampalabenaula@gmail.com  per tal de notificar-ho. L’opció triada s’ha de fer efectiva durant aquest curs 2020-2021 i en cap es podrà utilitzar el curs vinent.

Per donar-vos d’alta de socis heu d’accedir: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb-e5xveIYZA9OP3mDggqLDZ7j1nITiwaOfLfEGy0MvYf26Q/viewform?usp=sf_link

i omplir el formulari amb les dades requerides. Aquest any hem introduït l’aplicació TOKAPP (la mateixa que fa servir l’escola) i així unificar el sistema d’enviament de comunicacions.

Un cop rebem les vostres dades us arribarà un missatge a través de l’aplicació amb l’import per tal que pugueu fer el pagament de forma molt més senzilla des de la mateixa aplicació. Quan s’hagi formalitzat el pagament rebreu el vostre carnet de soci amb les dades que us acredita com a membre de la nostra associació.

Així mateix, també us animem a formar part de la Junta, que cada any és oberta a noves incorporacions. Sereu molt ben rebuts, ja que renovar-se sempre és positiu.