Què hem fet (curs 2021/22)

Aquestes són algunes de les actuacions i activitats que l’AFA ha realitzat aquest curs 2021/22:

Ens hem canviat el nom.

Ara ens diem AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) per fer la nostra denominació més inclusiva i no discriminar cap tipus de nucli familiar actual.

Nou vestuari.

Hem canviat el vestuari de l’escola, de forma acordada amb la direcció del centre, i hem creat una botiga online que facilita i agilitza el procés de compra.

També hem ofert la possibilitat a les famílies de veure i fer les comandes del nou vestuari de forma presencial, a l’escola.

Gestió més directa del menjador escolar.

Aquest ha sigut el primer curs en el que hem pogut oferir aquest servei directament des de l’AFA, a través de la contractació d’una empresa externa, amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei.

Durant el curs hem estat en contacte permanent amb la nova empresa per tal de controlar i millorar el servei dia a dia.

Extraescolars.

Hem treballat per poder oferir a les famílies unes activitats extraescolars variades i de qualitat, fent-les compatibles amb els protocols per la Covid-19.

Transport més segur.

Hem aconseguit implantar un transport més segur en les excursions i desplaçaments.

L’AFA ha comprat alçadors i uns armaris per guardar-los i ha acordat amb l’escola l’ús d’aquests alçadors fins a 2n de primària, amb l’objectiu d’anar ampliant aquesta mesura de seguretat a altres cursos. A més, es prioritza la contractació d’autocars amb cinturons de tres punts per a totes les excursions i desplaçaments dels alumnes organitzats per l’escola.

Activitats culturals i festives de l’escola.

Hem col·laborat en les activitats culturals i festives que ha realitzat aquest any l’escola (castanyada, festa de comiat dels alumnes de 6è, compra de xocolatines, premis concurs full en blanc, etc).

Servei de cangur.

Hem tornat a oferir el servei de cangur a les famílies durant les reunions presencials de l’escola.

Renovació membres de la Junta i Assemblea.

Tenim nova presidenta i s’ha renovat els vocals, amb noves incorporacions. També s’ha realitzat l’Assemblea anual de socis.

Calendaris de l’escola.

Novament hem realitzat els calendaris de l’escola. Els diners ingressats per la seva venta s’han invertit  en l’escola i els alumnes del centre, per a la realització de totes les activitats que hem dut a terme durant el curs.

Renovació del material de lleure del menjador.

S’ha comprat jocs i material de lleure pels usuaris del servei de menjador escolar, gràcies a una subvenció del Consell Comarcal.

Nova impressora de l’escola.

Hem col·laborat econòmicament en la compra de la nova impressora de l’escola.

Activitats del poble.

Hem col·laborat en diferents festes del poble, com la Festa de la Malavella.

Projecte Eco Escola.

Hem donat continuitat al projecte Eco Escola amb els alumnes de 3r. Aquesta iniciativa té com a objectiu reforestar boscos per lluitar contra el canvi climàtic. Des de l’AMPA es compren packs per a que cada alumne pugui fer crèixer un arbre per després reforestar algun indret.

Casal de tardes de juny.

S’ha organitzat el casal de tardes del mes de juny, per facilitar la conciliació laboral-familiar de les famílies.

Festa de fi de curs.

Després de dos cursos sense poder celebrar-la, aquest any sí! s’ha pogut organitzar novament la festa!

I tot això ha pogut ser possible gràcies a la feina voluntària de les famílies que participen a l’AFA i a les quotes de les famílies.

Fes-te soci!

Fes-te sòcia!